Netwerk van therapeuten voor gezonde relaties

Van leed naar Liefde

gezonde relaties dat willen wij

De therapeuten die verbonden zijn aan dit netwerk hebben een passie voor het werken met mensen die graag gezonde, gelijkwaardige en liefdevolle relaties willen. Ze hebben zelf hun proces van ongezonde relatiepatronen doorbroken en werken allemaal op hun eigen unieke manier aan gezonde relaties.
gezonde-relaties-wie-zijn-wij
Netwerk therapeuten Gezonde Relaties

Je kunt de therapeuten uit dit netwerk selecteren op locatie, soort therapie, op hun specifieke ervaringsdeskundige expertise of je kunt gewoon kijken wie je het meeste aanspreekt op basis van website of aanpak. Alle therapeuten die aangesloten zijn bij het netwerk van Gezonde Relaties hebben een gedegen opleiding gevolgd als therapeut, coach of counselor. Zij hebben 4 keer per jaar intervisie met elkaar, doen minimaal 1 keer per jaar een individuele sessie/supervisie bij een andere therapeut uit het netwerk en hebben onderling regelmatig contact om expertise en ervaringen uit te wisselen.

De meeste therapeuten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging, wat garandeert dat ze regelmatig nascholingen volgen en dat hun beroepsaansprakelijkheid goed geregeld is. Informatie hierover kun je vinden op de websites van de aangesloten therapeuten. Iedere therapeut is zelfstandig en dus zelf verantwoordelijk voor beroepsaansprakelijkheid en werkwijze.

Aangesloten therapeuten