In
Fiona van Rees Vellinga

Counsellor codependency, relatieverslaving, bindingsangst, verlatingsangst

Ben je op een obsessieve manier bezig met relaties en daten? Ik help je weer contact te maken met jezelf om van daaruit ook de liefdevolle verbinding met anderen aan te gaan.

In mijn begeleiding breng ik kalmte en hoop. Ik ben ik speels, sprankelend, open en direct. Ik weet wat zich werkelijk afspeelt in jou en geef dat liefdevol terug. Wat ik zie, neem ik serieus en ik kijk niet snel ergens van op. Confronteren doe ik met humor en warmte.

Misschien ben je hier om te leren hoe het is om van jezelf te houden. Misschien is het voelen en aangeven van jouw grenzen jouw uitdaging. Misschien ben je op zoek naar de kracht en rust in jezelf om er zo werkelijk voor anderen te kunnen zijn. Ik ondersteun je in dit proces.

Je ontdekt een nieuw perspectief op jezelf en realiseert je dat je zelf bepaalt hoe je omgaat met wat in jouw leven verschijnt. Ik nodig je uit je innerlijke houding zo aan te passen dat je vanuit eigen kracht de stappen zet naar een situatie die beter bij je past. Je buigt patronen om en laat overtuigingen los om zo ruimte te maken voor nieuwe energie. Energie die je voedt en ondersteunt bij het vormgeven van je leven zoals jij dat wilt.

Hierbij zet ik verschillende technieken en werkvormen in, zoals visualisatie, creatieve expressie, energiewerk, beweging, systemisch werk en innerlijk kindwerk. Dankzij verdiepende en soms confronterende vragen, alternatieve perspectieven en een hernieuwd contact met je lichaam kom je tot duurzame inzichten, groei en transformatie.

Je gaat de liefdevolle relatie aan met jezelf en creëert zo ook de ruimte voor diepgaande relaties met anderen.

Fiona van Rees Vellinga
Lange Lombardstraat 80
2512 VP Den Haag
Nederland
Telefoon: 06–19 354 119
Mailadres: fiona@souldetectives.nl
Website: http://www.souldetectives.nl
Recent Posts
Harald van Veghel