In
Gerrald Nieboer locatie Zwolle

Vanuit je intenties werken we naar nieuw gezonder gedrag

Welkom

In mijn praktijk (werkzaam vanuit Zwolle, Amsterdam en in overleg op diverse plaatsen in België) begeleid ik jou in je zoektocht naar meer autonomie en helderheid in je relaties. Met name in intieme relaties zijn we het meest kwetsbaar en kunnen patronen van jezelf die je belemmeren zichtbaar worden. In de knelpunten kan het gevoel ontstaan waardoor je gaat vechten, vluchten of bevriezen. Dit kunnen we samen onderzoeken, zodat je het beter kunt gaan begrijpen wat je voelt en wat het gevoel je wil zeggen. Hierdoor is een groei mogelijk naar meer autonomie en daardoor ook in het contact met de ander.

Een gezonde relatie gaat over zelfliefde(zorg), jezelf laten zien in al zijn imperfectie en kwetsbaarheid. Een gezonde relatie gaat over ruimte voor jezelf en de ander om te kunnen zijn wie je bent; te verbinden. Je raakt dan niet meer onnodig verstrengeld met de ander. Er komt een natuurlijke beweging tussen afstand en nabijheid. Het even minder verbonden zijn kan een trigger zijn van oude angst, waardoor je oud gedrag gaat vertonen. Net als je te benauwd voelen en angst voor commitment over oude pijn uit je jeugd kunnen gaan. Je kunt leren te vertrouwen, te begrenzen en aan te geven wat je behoeftes zijn. Je kunt ook leren eigen verantwoordelijkheid te nemen als die behoeftes niet vervuld worden.

Ik werk met je in tijd en ruimte. Alles met oprechte aandacht, compassie en integriteit. Mijn schatkist aan interventies is rijk. Mijn eigen ervaringen in liefdesrelaties breng ik graag in, waarin ik heb ontdekt wat liefde is, maar ook wat niets te maken heeft met liefde.

Daarnaast organiseer ik samen met een collega mannen retreats op Samos. Ik heb zelf al vijf jaar een mannengroep waarin we elkaar scherp houden. Dit is ondersteunend in mijn leven. Broederschap heb ik mogen leren en ik vind het prachtig als mannen van hart tot hart kunnen verbinden. In de retreat zoeken we de verbinding in de natuur. We zullen tijdens deze week in de natuur onze levens beschouwen en we onderzoeken welke ontwikkelingen je wenst in welke leefgebieden. We zijn een week op een magische plek, met kampvuur en muziek, maar ook zullen we stevige uitdagingen aangaan als een zweethut ceremonie, een vision-quest en wandelingen. Voor meer informatie over deze week mail mij.

Welkom voor een kennismaking,
Gerrald Nieboer

Gerrald Nieboer (locatie Zwolle)
Kamperstraat 35A
8011 LK Zwolle
Nederland
Telefoon: 06-14040172
Mailadres: info@shineplus.nl
Website: https://www.gerraldnieboer.nl
Recent Posts
Heidi SchoutenGerrald Nieboer locatie Zwolle