In

Leven vanuit je hart, geven vanuit je kracht

Elk hart heeft pijn. En om die pijn niet te hoeven voelen ontwikkelen we allemaal manieren om onszelf er van weg te houden. Om ons er tegen te beschermen. Onder die pijn zit vaak angst. Om verlaten te worden. Afgewezen te worden. Alleen achter te blijven, in onverdraaglijke eenzaamheid.

Soms is die angst voor verlating zo groot dat iemand juist de personen van zich afstoot die oprecht dichtbij komen, soms klampt iemand zich juist vast aan een ander, ten koste van (bijna) alles. In beide gevallen is het resultaat vaak waar je allerbangst voor bent: de relatie gaat kapot en je bent weer alleen. Ik kan je helpen die angst aan te gaan, deze te herkennen voor wat het is en vervolgens ook nog te leren hoe er mee om te gaan. Vrij van angst kan de destructieve, vicieuze cirkel doorbroken worden.

Om dat te bereiken werk ik vooral met Past Reality Integration (PRI). Ik heb de 4-jarige opleiding tot PRI therapeut afgerond en mezelf gaandeweg steeds meer toegelegd op werken met mensen bij wie verlatingsangst het leven zo moeilijk maakt.

Naast PRI zet ik ook mijn ervaringsdeskundigheid in. Ik ken het spel van aantrekken en afstoten, van manipuleren, van boosheid en agressie. Ik heb mezelf hieraan ontworsteld door met genadeloze compassie aan mezelf te werken; Genadeloos in het ontmantelen van de reactiepatronen van waaruit ik deed wat ik deed en met compassie voor het angstige, verschrikkelijk eenzame kind wat zich diep in mij bevindt.

De sleutel tot verandering ligt in jouw eigen hart. Ik help je om daar contact mee te maken en te voelen welke enorme kracht er dan in je schuilt. Zodat je vanuit die kracht écht in verbinding kunt komen met jezelf en vervolgens met anderen. Dan kun je een gezonde, gelijkwaardige relatie aangaan, met een partner, je familie, je kinderen, je collega’s en met vrienden.

Gilbert Wind
Hunze 9
3961 JA Wijk bij Duurstede
Nederland
Telefoon: 06-48591376
Mailadres: gilbert@heelhethart.nl
Website: http://heelhethart.nl
Recent Posts
Anne StamFiona van Rees Vellinga