In

“Van stress naar rust en balans”

Irma Noteboom | InVelsenCoaching | Velsen en Zoetermeer

Ik ben breed opgeleid als loopbaan- en lifecoach. In 2007  heb ik mijn praktijk opgezet en ben mij in de loop der jaren gaan specialiseren in de volgende thema’s:

* Stress & burnout
* Partnerrelaties en samenwerkingsrelaties
* Relatieverslaving en codependentie
* Zelfvertrouwen en grenzen stellen

Het zijn thema’s waarin ik eerst zelf patronen had te doorbreken. Nu kan ik vanuit ervaringsdeskundigheid in combinatie met mijn opleidingen anderen hierin verder helpen.

Een gezonde relatie met jezelf
In een coachtraject leer je hoe jij je relatie(s) kunt verbeteren. Je krijgt meer zelfinzicht en het wordt steeds duidelijker welke dynamiek jij mee brengt in een relatie. Je leert je gevoel en behoeftes onder woorden te brengen en uit te spreken, grenzen te stellen en effectief met de emoties en reacties van de ander om te gaan.

Een gezonde relatie is gelijkwaardig en er heerst rust. Je voelt verbinding en er is een goede balans tussen nabijheid en autonomie. Je bent ondersteunend naar elkaar, toegankelijk en betrokken. Een relatie hoort veilig te voelen.

De relatie met jezelf is de basis voor iedere andere relatie. Als je een gezonde relatie hebt met jezelf heb je zelfvertrouwen en kun je je emoties reguleren. Je staat in contact met je gevoel en je kunt van daaruit gezonde keuzes maken voor jezelf.

Als aanvulling op het coachtraject kun je deelnemen aan de training ‘Zelfvertrouwen en grenzen stellen’. Kijk daarvoor in de agenda op deze site. Omdat juist in relatie tot anderen jouw thema’s zichtbaar worden zijn de groepssessies een waardevolle aanvulling op een individueel traject. De training kan uiteraard ook los worden gevolgd.

Mijn werkwijze
Tijdens een kennismaking (kosteloos en vrijblijvend) in Velsen of Zoetermeer bespreken we wat ik in een coachtraject of training voor je kan betekenen.

Door de diversiteit aan opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd ben ik integratief en eclectisch geschoold. Ik beweeg mij in het werkveld van coaching, counseling en therapie, ik stem af op jouw situatie, wensen en voorkeuren.

Ik maak gebruik van diverse methodes en therapieën, zoals: Rationeel Emotieve Therapie (RET), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), biografisch werken, Transactionele Analyse (TA), Inner Child therapie, geleide meditatie en visualisatie, mindfulness, Value Based Transformation, systeemdenken, familieopstellingen,  kernkwadranten, het ‘hier-en-nu’ en meer.

Je kunt als particulier bij mij terecht. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden mijn sessies gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Ook werk ik werk samen met werkgevers, arbodiensten en het UWV en worden de trajecten vergoed.

InVelsenCoaching is aangesloten bij:

* NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches)
* VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde)
* Gezonderelaties.com

Irma Noteboom
Driehuizerkerkweg 138
1985 HD Driehuis
Nederland
Telefoon: 06-10729567
Mailadres: info@irmanoteboom.nl
Website: http://www.invelsencoaching.nl
Recent Posts
therapeut pubers en relatiesAnne Stam