In

Therapeut voor volwassenen, pubers en relaties

Het streven van de meeste mensen is om een gelukkig leven en gezonde relaties te hebben. Ben je beland in een ongezonde relatie met bijvoorbeeld je familie, jezelf, je vrienden of je partner dan kan dit bepalend zijn voor je huidige leven, je geluk en je gezondheid.

In de therapie onderzoeken we de oorzaak van je ongezonde relatie en werken we aan je eigenliefde, inzichten in je verleden en je hechtingsstijlen. Je hebt een beeld van jezelf, je struikelt over heftige gebeurtenissen in het verleden, je voelt angsten, je hebt overtuigingen en overlevingsstrategieën die je blokkeren om een gezonde relatie met jezelf en een ander te hebben. Het is goed om te onderzoeken hoe je je gedraagt in de liefde, wat drijft je, wat heb je nodig en wat is eigenlijk goed voor jezelf.  Ben je misschien een pleaser of een vermijder? Wat heb je nodig om je sterker te voelen en weer echte verbinding en liefde te voelen?

Ik gebruik veel verschillende technieken uit de NLP, Inner Childtherapie, EMDR, EFT Therapie, delenwerk, regressie. Tevens gebruik ik trance/hypnose, als je dat wilt, waarmee je vaak makkelijker in contact gaat met je onbewuste, oude pijn, en contact maakt met dat wat je diep vanbinnen weet.

Mijn eigen ervaringen in het doorbreken van ongezonde relaties en familiepatronen, mijn opleidingen, humor, energie en werkervaring maken dat ik op deskundige manier pubers vanaf 12 jaar, volwassenen en relaties kan begeleiden in mijn praktijk.

Ik werk 3 dagen in de week in mijn praktijk en op verzoek ook in de avond. Naast therapeut ben ik ook orthopedagoog. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NBVH.

Nancy Meijs
Crucquiusweg 158
2103 LV Heemstede
Nederland
Telefoon: 06-24712972
Mailadres: info@nancymeijs.nl
Website: http://www.nancymeijs.nl
Recent Posts
Therapeut relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst, bindingsangstIrma Noteboom