In
Therapeut relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst, bindingsangst

Therapeut relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst, bindingangst

Mensen krachtiger maken. Dat is het doel van mijn werk als therapeut. Ik laat je graag je innerlijke kracht (terug) vinden en ervaren. Zodat je na een periode waarin je jezelf bent kwijtgeraakt, weer liefde kunt ervaren voor jezelf. Van daaruit kun je krachtiger in je relaties staan en gelijkwaardige relaties aantrekken. Van leed naar liefde …

Na het doorbreken van mijn eigen ongezonde relatiepatronen heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van clienten die ook worstelen met ongezonde relaties en patronen, zoals relatieverslaving, co-dependentie, verlatingsangst en bindingsangst.

De combinatie van mijn ervaringsdeskundigheid met mijn therapeutische ervaring en expertise, zorgt er voor dat ik je afgestemd kan begeleiden in het doorbreken van deze relatiepatronen en het creeeren van meer liefde voor jezelf.

In mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie werk ik met datgene wat mij heeft geholpen tijdens mijn eigen ervaringen in het doorbreken van deze patronen. Dat doe ik met behulp van methodieken als

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde) en koepelorganisatie RBCZ. Op mijn website vind je een lijstje van verzekeraars die mijn sessies geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket (alternatieve geneeswijzen) vergoeden.

Academie voor Relatieverslaving & Codependentie

Om meer therapeuten te leren werken met deze thematiek geef ik trainingen aan de Academie voor Relatieverslaving & Codependentie voor hulpverleners die zich vanuit hun ervaringsdeskundigheid willen specialiseren in relatieverslaving & codependentie.

Omdat ik graag wil dat er landelijk meer mensen goed geholpen worden in het creeeren van gezonde relaties, heb ik dit netwerk opgericht. Ik hoop dat je op deze website de juiste therapeut vindt, die bij jou en je problematiek past!

Sarah Hofman
Watertuin 39
3648 GA Wilnis
Nederland
Telefoon: +31 (0) 6 24201667
Mailadres: info@sarahhofman.nl
Website: http://www.relatieverslaving.com
Recent Posts
therapeut pubers en relaties